Lajmet & Njoftimet

Shënohet 35 vjetori i grevës së madhe të minatorëve

Për të kujtuar momentin historik të greves së minatoreve të Trepçës të vitit 1989 e thirrur në mbrojtje të interesave kombëtare që bëri jehonë shumë të madhe, ndërsa sot kishim nderin që së bashku me ish Minatorë, minatorë të tanishëm e bashkëpuntor të mirëpresim Kryeministrin e Kosoves z.Albin ...

Aksidenti në minierë

Sot me datë 17.01.2024, në minierën e Stantërg-ut në ora 12:35 h, në horizontin e XI, ka ndodhur një aksident gjatë pastrimit të gypave të pompave me acid sulfurik. Gjatë mirëmbajtjes së gypave ka ndodhur rrjedhje e acidit sulfurik nga bombola, me ç ‘rast janë lënduar 12 punëtorë të minierës ...

Urime 28 Nëntori - Dita e Flamurit

Të nderuar minator, punëtorë dhe inxhinier të ndërmarrjes Trepça Sh.A.28 Nëntori – Dita e Flamurit është një ndër festat më kuptimplote të kombit tonë. Është festa që bashkon shqiptarët anë e mbanë botës. Andaj me dëshirën që të jetojmë përherë të bashkuar, në harmoni me njëri tjetrin, duke ku ...

Bojkoti dhe Sabotimi i punës nga punëtorët e minierës së Stantërgut

Sabotimi dhe bojkotimi i punës nuk është zgjidhja e problemeve. Fotot më poshtë janë vetëm disa nga ato që janë marrë nga kamerat e sigurisë te Trepça Sh.A. dhe që janë vendos për të ruajtur pronën dhe sigurinë e ndërmarrjes. Nga këto foto shihet qartë sabotimi dhe bojkotimi i punës, hyrje dalje ...

Takim pune në mes të Kryeshefit të ndërmarrjes Iber Lepenci, Faruk Mujka dhe U.D. Kryeshefit të ndërmarrjes Trepça Sh.A. Enis Abdurrahmani

Takim pune me shumë produktivitet në mes të Kryeshefit të ndërmarrjes Iber Lepenci, Faruk Mujka me bashkëpunëtorë dhe U.D. Kryeshefit të ndërmarrjes Trepça Sh.A. Enis Abdurrahmani. Në takim u diskutua për bashkëpunimin e përbashkët në mes të ndërmarrjeve në projekte të ndryshme me qëllim ...

URIME FITËR BAJRAMI!

Të nderuar minatorë dhe punëtor të ndërmarrjes Trepça Sh.A. si dhe të gjithë ju qytetarë të besimit Islam, urime festa e Fitër Bajramit. Pas muajit të madhërishëm të Ramazanit, muajit të përkushtimit dhe adhurimit, besimtarët musliman festojnë Fitër Bajramin, festën që shton mëshirën dhe soli ...

Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcasha.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë