Lajmet & Njoftimet

Vizitë e KFOR-it zviceran në ndërmarrjen Trepça Sh.A.

Kryeshefi Ekzekutiv i ndërmarrjes Trepça Sh.A., Bashkim Kurti, priti në takim një delegacion të KFOR-it zviceran në Kosovë.

Në kuadër të vizitave të rregullta që ndërmarrja zhvillon me misionin e KFOR-it në Kosovë, në këtë takim u diskutua për bashkëpunim të mëtejmë dhe strategjitë për përparimin e Trepçës.

Duke ndërtuar një të ardhme të sigurt për Trepçën!

Me fat!

Çmimet në US$
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcasha.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë