Kontakti

Si të na gjeni

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mbushni të gjitha rubrikat në formën e kontaktit dhe ne do të ju përgjigjemi së shpejti.

Menaxhmenti

PARKU INDUSTRIAL, MITROVICË 40000, KOSOVË

Numrat kontaktues

+383 (0) 28 538 050

+383 (0) 28 531 133

+383 (0) 38 539 202
E-mail
contact@trepcasha.com

Na kontaktoni

Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcasha.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë