Lajmet & Njoftimet

Urime 28 Nëntori - Dita e Flamurit

Të nderuar minator, punëtorë dhe inxhinier të ndërmarrjes Trepça Sh.A.

28 Nëntori – Dita e Flamurit është një ndër festat më kuptimplote të kombit tonë. Është festa që bashkon shqiptarët anë e mbanë botës. Andaj me dëshirën që të jetojmë përherë të bashkuar, në harmoni me njëri tjetrin, duke kujtuar me krenari të kaluarën dhe mbrojtur të tashmen si dhe ndihmuar të ardhmen përmes punës dhe angazhimit të sinqertë duke vënë në radhë të parë interesin kombëtar për të sendërtuar vlera në shtetin tonë.

Gëzuar!

Me respekt!
U.D. Kryeshef Ekzekutiv i Trepça Sh.A.
Dr. Sc. Enis Abdurrahmani

Çmimet në US$
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcasha.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë