Lajmet & Njoftimet

U.D. Kryeshefi Ekzekutiv i ndërmarrjes Trepça Sh.A. me bashkëpunëtorë, priti në takim delegacionin nga një kompani Çeke

Me datën 21.09.2023, U.D. Kryeshefi Ekzekutiv i ndërmarrjes Trepça Sh.A. me bashkëpunëtorë, priti në takim delegacionin nga një kompani Çeke “Banske projekty Ostrava” ku në takim ishte pjesëmarrëse edhe këshilltarja nga Ministria e Ekonomisë znj. Merita Ejupi dhe z. Kreshnik Elezaj nga departamenti i minierës.

Në takim u prezantuan dy projekte zhvillimore për miniera. Projekti i tharjes së minierës së Hajvalisë dhe projekti i rehabilitimit të pusit qorr në hor. XII në minierën e Stantërgut.

Çmimet në US$
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcasha.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë