Lajmet & Njoftimet

Minatorët në Stantërg dalin shëndosh e mirë nga miniera përmes ashensorit alternativ

Të gjithë minatorët e StanTërgut dalin shëndosh e mirë nga miniera përmes ashensorit alternativ. Gjendja momentale është stabile nuk ka të lënduar ka vetëm dëme materiale.

Inxhinierët dhe xehtarët jan të angazhuar maksimalisht për ti evituar problemet.

Në vendin e ngjarjes sot ishte zv.ministri i ekonomisë Getoar Mjeku, Bordi Mbikëqyrës , Kryeshefi Ekzekutiv, zyrtarët e lartë të ndërmarrjes Trepça Sh.A, Shërbimi Policor , ekipi mjeksor i ndërmarrjes ,ndihma e shpejtë e mjekësisë familjare.

Çmimet në US$
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcasha.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë