Lajmet & Njoftimet

Njoftim ngushëllimi për vdekjen e Nazmi Mikullovcit

Ne si Trepça Sh.A. jemi thellësisht të pikëlluar kur dëgjuam lajmin e ndarjes nga jeta të Nazmi Mikullovcit. Emri i tij është një pjesë e historisë së Kosovës dhe kontributi i tij në ekonominë dhe industrinë e vendit do të kujtohet gjithmonë. Si Drejtor i Trepçës dhe si mentor i dijes mbi Kosovën dhe ekonominë e saj, Nazmi Mikullovci ka lënë një trashëgimi të jashtëzakonshme në vendin tonë.

Nazmi Mikullovci ishte një njeri që kishte shumë për të dhënë për vendin dhe popullin e Kosovës dhe do të kujtohet si një simbol i përkushtimit dhe profesionalizmit në punën e tij. Kontributi i tij në ndërtimin e vetëqëndrueshmërisë ekonomike të Kosovës do të mbetet një amanet i çmuar për të ardhmen e vendit.

Në emër Trepça Sh.A., dëshiroj të shpreh ngushëllimet tona më të sinqerta për familjen dhe miqtë e tij në këtë moment të vështirë. Shpresoj se kujtimet e bukura që keni të përbashkëta do t'ju ndihmojnë të kaloni këtë kohë të vështirë.

Çmimet në US$
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
[Most Recent Quotes from www.kitco.com]
Prokurimi
Prej datës 01.01.2019, të gjitha procedurat e prokurimit (vlera te vogla, te mesme dhe te mëdha), përveç atyre minimale dhe/ose procedurave te cilat nuk mund te zhvillohen përmes platformës, zhvillohen vetëm në formën elektronike. Për me shume:e-prokurimi
Kontakti
Na kontaktoni në email adresën e mëposhtme:
contact@trepcasha.com
Parku Industrial
40000
Mitrovicë Kosovë